Audi kleine beurt

Een kleine beurt voor uw Audi A3? Uw Audi A5 of een ander model? Bij Autobedrijf Kroon nemen we uw geliefde auto met zorg onder handen. Een kleine beurt is eens in de zoveel tijd essentieel om de veiligheid en comfort van uw auto te waarborgen. Hierbij controleren we uw Audi op noodzakelijke punten en doen we eventueel suggesties om uw auto nóg veiliger en comfortabeler te maken. Direct een afspraak maken voor een kleine beurt bij uw Audi in Almere? Neem direct contact op!

audi new

Constante kwaliteit

Door 15 jaar ervaring leveren wij altijd kwalitatief en deskundig onderhoud.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

Audi cockpit

Wat voeren we uit bij een kleine beurt?

De kleine beurt voor uw Audi kunt u zien als een kleine (maar cruciale) routinecontrole op enkele zaken. Zo checken we de volgende punten:

  • Verlichting
  • Banden
  • Remmen
  • Het oliepeil
  • Het oliefilter
    • De olie wordt ook ververst

In overleg met u kunnen we ook de banden en/of remmen vervangen wanneer dit noodzakelijk wordt geacht.

Kleine beurt voor alle Audi-modellen

Een periodieke inspectie van uw Audi is noodzakelijk om de kwaliteit van uw auto te bewaken. Hiervoor voeren we om de zoveel tijd een kleine beurt uit bij uw auto. Een moment waarop we enkele belangrijke zaken controleren. Bij ons is dit mogelijk voor alle Audi-modellen. Groot, klein, jong of oud. Of het nu gaat om een Audi A3, Audi A5 of Audi RSQ8.

audi black
audi 6

Wanneer is het tijd voor een kleine beurt bij Audi?

Of- en wanneer het precies tijd is voor een kleine beurt bij uw Audi hangt af van diverse factoren. Om uw Audi in optimale conditie te houden is het wenselijk om regelmatig te investeren in een onderhoudsbeurt. Over het algemeen wordt een kleine beurt jaarlijks- of na het bereiken van een bepaald aantal kilometers uitgevoerd. Dit is echter wel afhankelijk van de leeftijd van uw Audi. Als u niet zeker bent van de benodigde frequentie van een kleine beurt voor uw Audi, controleren wij dit graag.

Audi kleine beurt combineren met APK

Net als een kleine beurt is APK ook een belangrijke (verplichte) periodieke controle. Hoewel u de APK eens per jaar laat uitvoeren, is het moment voor een kleine beurt afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld van de leeftijd van uw auto en het aantal gereden kilometers. Bij ons combineert u de APK heel eenvoudig met de kleine beurt voor uw Audi. Maak simpelweg een afspraak voor uw APK en wij plannen tegelijkertijd extra tijd in om uw auto volledig na te kijken op de basispunten.

 

Audi Grill

Waarom de kleine beurt laten uitvoeren?

Soms krijgen we de vraag waarom een onderhoudsbeurt noodzakelijk is. Een kleine beurt is niet alleen een aanbevolen routinecheck, maar ook een noodzakelijke stap om de levensduur van uw Audi te optimaliseren. Tijdens deze periodieke onderhoudsbeurt worden essentiële componenten gecontroleerd om problemen op te sporen en te voorkomen dat deze verergerd worden. Het vervangen van de olie bevorderd bijvoorbeeld de motorprestaties, maar helpt ook bij het verminderen van slijtage en het bevorderd efficiënt brandstofverbruik.

Plan uw kleine beurt voor Audi in Almere bij ons!

Wacht niet te lang en plan direct de kleine beurt voor uw Audi in. Combineer deze met de APK of reserveer een losse plek in onze agenda. Wij helpen u graag op weg naar een veilige en comfortabele toekomst.

"Fantastische service!


Eerste indruk is goed. Mooie schone opgeruimde werkplaats en super klantvriendelijk. Luistert goed en voert niks uit zonder toestemming.

Thomas

"Snelle service!


Communiceert duidelijk en heeft de auto weer helemaal netjes afgeleverd.
Super tevreden!

Raymond