Volgens dealer voorschrift

Auto reparatie Almere

Reparatie aan uw auto is soms noodzakelijk om de levensduur hiervan te verlengen en het rijcomfort te behouden. Bij een keuring zal achterstallig onderhoud vroeg of laat aan het licht komen, waardoor uw auto mogelijk niet door de keuring zal komen. Autobedrijf Kroon in Almere voert alle verschillende auto reparaties van Audi’s, Volkswagens, Skoda’s en Seats uit, waarna u weer veilig de weg op kan. 

Wist u dat uw verzekeraar uw autoschade wellicht niet dekt wanneer u schade heeft gereden als gevolg van achterstallig onderhoud? Voorkom schade, ongelukken en onnodig hoge kosten: laat (kleine) gebreken aan uw voertuig tijdig repareren door Autobedrijf Kroon in Almere.

Bent u in het bezig van een Audi, Volkswagen, Skoda of Seat en wilt u uw auto laten repareren? Autobedrijf Kroon is gespecialiseerd in de VAG-groep (Audi, Volkswagen, Skoda en Seat) en kan u hierdoor als beste van dienst zijn.

Constante kwaliteit

Door 13 jaar ervaring leveren wij altijd kwalitatieve en deskundige reparaties.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

Voorkom achterstallig onderhoud

Achterstallig onderhoud ontstaat natuurlijk niet ineens. Er is sprake van achterstallig onderhoud wanneer u controles, onderhoud en reparatie aan uw auto regelmatig uitstelt of zelfs overslaat. Iedere autofabrikant heeft een eigen onderhoudsschema waar u zich het beste aan kan houden om achterstallig onderhoud te voorkomen. In moderne auto’s wordt er op het dashboard aangegeven wanneer er onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de motorolie of de remvloeistof, het controleren van de bandenspanning of het laten uitvoeren van groot onderhoud. Hetzelfde geldt voor schadeherstel. Dus, heeft uw auto zichtbare schade, brandt er een lampje op uw dashboard of maakt uw auto vreemde geluiden? Breng uw auto dan langs bij Autobedrijf Kroon voor reparatie en schadeherstel in Almere.

Auto reparatie na APK

Blijkt uit een APK keuring dat uw auto niet voldoet aan de eisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie? Dan komt uw auto mogelijk niet door de keuring. Ook kan het voorkomen dat uw auto wel goedgekeurd wordt, maar dat u een aantekening krijgt. Naar aanleiding van dergelijke afkeuring of aantekening dient u uw auto te laten repareren om de gebreken te verhelpen alvorens u de weg weer op mag. Het keuringsrapport zal de monteur duidelijk maken welke reparaties en handelingen nodig zijn om uw auto toch goedgekeurd te krijgen. Laat uw auto reparatie in Almere uitvoeren door Autobedrijf Kroon om er zeker van te zijn dat uw auto APK goedgekeurd wordt.

Schadeherstel

Ernstige autoschade is altijd vervelend. Autobedrijf Kroon bespaart u graag de kopzorgen rondom het schadeherstel. Ons netwerk aan professionals hersteld de schade in een handomdraai, zodat u weer snel en veilig de weg op kan. We analyseren de schade aan uw auto, stellen een diagnose en adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent auto schadeherstel in Almere.

Slijtage

Iedere auto krijgt op den duur te maken met slijtage. Slijtage ontstaat meestal het snelst aan de banden, remmen en filters, maar ook onderdelen als de distributieriem, accu en bougies zijn na verloop van tijd aan vervanging toe. Hierin voorzien wij u graag van juist, passend advies. Heeft u verouderde autodelen, vermoed u slijtage aan een of meerdere onderdelen of wilt u vrijblijvend advies rondom de staat van uw auto? Neem dan contact met ons op!

Grondig, secuur en professioneel uw auto laten repareren

Bent u op zoek naar een garage in Almere die zich specialiseert in reparatie, schadeherstel en onderhoud van topmerk auto’s als Audi, Volkswagen, SEAT en Škoda? Autobedrijf Kroon is met 15 jaar ervaring dé partner voor alles wat u nodig heeft om veilig de weg op te gaan. Het is belangrijk dat reparatie, onderhoud en schadeherstel aan uw auto correct wordt uitgevoerd om verdere problemen met uw voertuig te voorkomen en de kwaliteit, veiligheid en het rijcomfort van uw auto te waarborgen. Wij werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit en geloven in transparante communicatie. Bij Autobedrijf Kroon hechten we dan ook veel waarde aan het geven van eerlijk advies en maken we duidelijke afspraken voordat we onze werkzaamheden gaan uitvoeren. Heeft u liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

"Snelle Service!"

 

“Auto helemaal gemaakt binnen een korte tijd. Helemaal top! Auto ziet er weer tip top in orde uit en hij had hem zelfs voor ons gewassen! Bedankt Lesley voor je snelle en goede service!”

Naomy

"Oplossingsgericht!"

 

“Auto moest gemaakt worden voor de vakantie. Lesley heeft dit voor ons gedaan! Hij was tot in de avonduurtjes bezig geweest zodat wij op tijd weg konden. Top service voor een goede prijs!

Yuri