Over Autobedrijf Kroon

Autobedrijf Kroon is opgericht in het jaar 2021 om alle klanten te voorzien van kwalitatieve reparaties en onderhoud. Al 15 werkzaam met de premium merken Audi & Volkswagen, Seat en Skoda.. Hierdoor kan Autobedrijf Kroon eenvoudig uw vragen beantwoorden. Heeft u twijfels over de aankoop van een nieuwe auto? Of wilt u de kwaliteit van uw auto controleren? Autobedrijf Kroon zorgt dat uw auto weer veilig onderweg is.

Ons netwerk is rijk aan diverse professionals om zelf de meest complexe problemen op te lossen.

Constante kwaliteit

Door 15 jaar ervaring leveren wij altijd een kwalitatieve en deskundige APK.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 Bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

APK

Bij Autobedrijf Kroon krijgt u altijd een eerlijke APK. Tijdens deze keuring controleren wij de auto op de onderdelen; remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie en de uitlaatgassen. Onze APK-keurmeester zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke auto. De prijs is inclusief afmeldkosten.

Om uw auto zo lang mogelijk op de weg te houden is onderhoud essentieel. Bij onderhoud kunt u denken aan koplampen verwisselen, kleine beurt en een grote beurt. Ook helpt autobedrijf Kroon bij de aanschaf van een nieuwe auto. Bij de aankoop beurt controleren wij de auto op eventuele mankementen. Zo kunt u langer genieten van uw (nieuwe) voertuig.

Het herstellen van schade is een belangrijke stap om weer te kunnen genieten van uw auto. Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis voorziet autobedrijf Kroon u van deskundige reparaties. Ook bij schade door een ongeluk bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons rijke netwerk aan professionals waarborgen wij altijd de kwaliteit voor uw auto.

Olie vervangen olieservice

Olieservice

Autobedrijf Kroon voert Olieservice werkzaamheden uit voor de volgende automerken: