Auto onderhoud Almere

Onderhoud is essentieel voor een soepele werking en een lange levensduur van uw auto. Of u nu een nieuwe Audi, Volkswagen, Seat of Skoda bezit of een oudere, regelmatig auto onderhoud is van groot belang. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar voor groot- en klein onderhoud van uw auto, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over waar de reis naar toe gaat.

Constante kwaliteit

Door 15 jaar ervaring leveren wij altijd kwalitatief en deskundig onderhoud.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

Waarom auto onderhoud?

Auto onderhoud is belangrijk, nu de vraag “waarom?”. Regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt voor geldbesparing op lange termijn. Door kleine problemen tijdig op te sporen en te verhelpen, voorkomt u dat ze uitgroeien tot groteren, kostbaardere complicaties. Het vervangen van versleten onderdelen voordat ze volledig falen, helpt eveneens om verdere schade aan andere componenten te minimaliseren.

Auto onderhoud helpt daarnaast ook bij het behouden van verkeersveiligheid, niet alleen voor uzelf, maar voor iedereen die de weg met u deelt. Goed werkende remmen, banden en verlichtingssystemen dragen bij aan een veilige rijervaring. Regelmatig auto onderhoud helpt bij het verminderen van de kans op pech of onverwachte stilstand, pech onderweg is een nachtmerrie voor velen en wij kunnen u helpen dit te voorkomen.

Klein Onderhoud

Klein onderhoud omvat een reeks routinematige taken die regelmatig gecontroleerd moeten worden om de werking van de auto optimaal te houden. Tijdens het kleine onderhoud voor uw auto controleren wij onder andere bandenspanning, lucht- en interieurfilters, vloeistofpijl en de verlichtingen.

Groot onderhoud

Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij onder andere de distributieriem, bougies, remmen, evenals het controleren en afstemmen van de wieluitlijning en de ophanging. Ons grote onderhoud voor auto’s is cruciaal om de conditie van uw auto te waarborgen en het verminderen van veiligheidsrisico’s.

Overig onderhoud

Heeft u specifieke punten die u wilt laten nakijken? Ook daarvoor kunt u bij Autobedrijf Kroon terecht. Wij denken graag met u mee! Vraag daarom een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan. Zo voorzien wij uw voertuig van de beste zorg. Altijd veilig onderweg met behulp van Autobedrijf Kroon.

Wij staan voor u klaar!

Onderhoud voor uw auto is cruciaal voor een veilige verkeersomgeving waarin u kunt vertrouwen dat men zijn auto voorzien heeft van het juiste onderhoud. Bent u de trotste eigenaar van een Audi, Volkswagen, Seat of een Skodá? Kom met ons in contact voor het juiste onderhoud aan uw auto.

Plan een afspraak in voor het onderhoud aan uw auto!

Is uw auto onmisbaar voor vakanties, werkdagen en weekenddagen? Onze vakkundige monteurs verzorgen u keer op keer van een betrouwbare en goed onderhouden auto! Plan hier uw afspraak in of kom vrijblijvend met ons in contact. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden en 24/7 bereikbaar via WhatsApp op Tel: 0614965329

"Fantastische service!


Eerste indruk is goed. Mooie schone opgeruimde werkplaats en super klantvriendelijk. Luistert goed en voert niks uit zonder toestemming.

Thomas

"Snelle service!


Communiceert duidelijk en heeft de auto weer helemaal netjes afgeleverd.
Super tevreden!

Raymond