Volkswagen Aircoservice

Zonder problemen uw Volkswagen koel en houden? Dan kiest u voor onze periodieke Volkswagen aircoservice. Door een airco check bij uw auto te laten verzorgen, verzekert u zichzelf van een algeheel prettig klimaat in uw auto. En dat is niet het enige: u voorkomt ook technische problemen. Bij Autobedrijf Kroon maakt u eenvoudig een afspraak voor de airco-check of u combineert deze met een onderhoudsbeurt of APK.

Zijkant van Volkswagen

Constante kwaliteit

Door 15 jaar ervaring leveren wij altijd kwalitatief en deskundig onderhoud.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

Volkswagen stuur onderhoud

Waarom is de Volkswagen aircoservice noodzakelijk?

Door een periodieke airco check voor uw Volkswagen in te plannen, weet u zeker dat uw auto er alleen maar op vooruit zal gaan. Het regelt niet alleen een koel klimaat, maar de check geeft u ook garantie op de volgende zaken:

  • Geen last van schimmels
  • Verwijdert bacteriën
  • Geen vervelende geuren
  • Optimaal (koel)klimaat
  • Kostenbesparend

Wanneer is de aircoservice noodzakelijk?

Wij adviseren u te voorkomen dat de aircoservice voor uw Volkswagen noodzaak wordt. Dit doet u door idealiter elke twee jaar de Volkswagen aircoservice uit te laten voeren. Als het noodzaak betreft, kan het betekenen dat er te weinig koudemiddel over is of dat deze ver verdampt is. Ieder jaar kan het koudemiddel wel tot 10% verdampen. Zodra dit te veel verdampt, kunnen er problemen optreden in de compressor en aan de leidingen. Om dit te voorkomen is een periodieke aircoservice voor uw Volkswagen gewenst. Bij Autobedrijf Kroon te Almere smeren we ook gelijk de compressor van de airco met de juiste olie, waarbij deze ook wordt ververst. Net zoals bij motorolie.

Interieur Volkswagen
Volkswagen onderhoud GTI

Help: de airco van mijn Volkswagen werkt niet

Niets is meer frustrerend dan tijdens de warme zomerdagen in uw Volkswagen te stappen en op te merken dat de airconditioning niet werkt. Er zijn verschillende potentiële problemen te benoemen, die we liever voorkomen dan genezen. Daarom is een reguliere airco check van uw Volkswagen essentieel. Denk aan de volgende oorzaken bij een niet werkende airco:

  • Lekkage in het koelsysteem
  • Slijtage aan de compressor
  • Te weinig koudemiddel
  • Beschadigde onderdelen

Neem bij een niet werkende airco tijdig contact op met ons om ervoor te zorgen dat uw Volkswagen binnen no-time weer heerlijk koel wordt en u problemen voorkomt.

Daarom kiest u voor Autobedrijf Kroon

Alleen een deskundige specialist kan uw koudemiddel bijvullen en een kwalitatieve airco check bij uw Volkswagen uitvoeren. Wij leveren een transparante service met eenduidige communicatie en zijn graag die deskundige specialist voor u. Alle werkzaamheden voeren wij met plezier uit tegen een eerlijke, lage prijs en daarvoor in ruil krijgt u duidelijke resultaten. Bovendien hoeft u bij ons nooit lang te wachten.

Maak direct een afspraak voor uw Volkswagen aircoservice

Uw Volkswagen optimaal gezond én koel houden en direct een afspraak maken voor onderhoud? Maak dan snel een afspraak voor een airco check van uw Volkswagen!

"Fantastische service!


Eerste indruk is goed. Mooie schone opgeruimde werkplaats en super klantvriendelijk. Luistert goed en voert niks uit zonder toestemming.

Thomas

"Snelle service!


Communiceert duidelijk en heeft de auto weer helemaal netjes afgeleverd.
Super tevreden!

Raymond