Olieservice Volkswagen

Problemen met uw auto staan niet op uw wensenlijstje, plan daarom tijdig een afspraak in voor de olieservice en inspectie van uw Volkswagen. Zo weet u zeker dat u niet te laat bent en dat u geen torenhoge kosten moet afrekenen voor een reparatie. Reparaties blijven vaak uit zolang u voldoende aandacht besteed aan de olieservice voor uw Volkswagen. Onze VAG-specialisten helpen u graag verder.

Volkswagen onderhoud GTI

Constante kwaliteit

Door 15 jaar ervaring leveren wij altijd kwalitatief en deskundig onderhoud.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

Versnellingspook Volkswagen

Wanneer is het tijd voor olie inspectie bij Volkswagen?

Voor vrijwel iedere auto en zo ook voor Volkswagen geldt dat u bij zo’n 60.000 nieuwe kilometers na de vorige Volkswagen olieservice weer een afspraak moet maken. Dit is meestal, afhankelijk van de gereden kilometers, ongeveer tussen de 1 á 2 jaar na de vorige check. Deze olieservice kan ook prima gecombineerd worden met een grote- of kleine beurt.

Olieservice melding Volkswagen? Onderneem direct actie

De oranje of rood verlichtte lampjes op uw boordcomputer geven duidelijk aan dat er direct actie ondernomen moet worden. Dit kan betekenen dat uw Volkswagen olie ververst moet worden óf dat er zich een probleem heeft voorgedaan. In het eerste geval (maar soms ook in het tweede) bent u vaak al te laat met het inplannen van de Volkswagen olieservice. Zorg er dus voor dat u tijdig uw olie ververst om problemen te voorkomen.

Zijkant van Volkswagen
Volkswagen logo

Volkswagen DSG olie

Is uw Volkswagen uitgerust met een DSG, dan moet u de Volkswagen DSG olie tijdig verversen. Om ervoor te zorgen dat hier geen problemen mee ontstaan is het verstandig om uw Volkswagen tijdig te laten controleren door een VAG-specialist met de juiste specialisatie en kennis om de olie te vervangen en de transmissie van uw wagen optimaal te houden. Wij gebruiken hoogwaardige DSG-olie die door Volkswagen goedgekeurd is. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal presterende Volkswagen.

Wat voeren we uit bij een olie inspectie voor Volkswagen?

  • Controle van het oliepeil
  • Olie inspectie
  • Beoordelen oliekwaliteit
  • Oliefilter inspectie / eventueel vervangen
  • Eventueel resetten Volkswagen olieservice indicator

Olie inspectie Volkswagen vereist? Plan deze snel in bij onze VAG-specialist!

Is uw Volkswagen toe aan olie verversing en wilt u hiervoor een afspraak maken? Bel gerust met onze specialisten of maak een afspraak via ons contactformulier. Ook voor APK en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden en 24/7 bereikbaar via WhatsApp op Tel: 0614965328

Volkswagens

"Fantastische service!


Eerste indruk is goed. Mooie schone opgeruimde werkplaats en super klantvriendelijk. Luistert goed en voert niks uit zonder toestemming.

Thomas

"Snelle service!


Communiceert duidelijk en heeft de auto weer helemaal netjes afgeleverd.
Super tevreden!

Raymond