Volkswagen onderhoud Almere

Periodiek onderhoud aan uw Volkswagen is essentieel voor de levensduur van uw auto. Bij Autobedrijf Kroon zijn wij specialist en liefhebber van de Volkswagen en kunnen uw auto volledig onderhouden zodat u veilig de weg op kan.

Volkswagen onderhoud GTI

Constante kwaliteit

Door 15 jaar ervaring leveren wij altijd kwalitatief en deskundig onderhoud.

Eerlijke prijzen

Altijd eerlijke en duidelijke prijsafspraak, afgestemd op uw behoeftes.

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar voor het inplannen van onderhoud en reparaties aan uw auto.

Volkswagen stuur onderhoud

Wanneer onderhoud aan uw Volkswagen uitvoeren?

Hoe vaak en wanneer u het onderhoud aan uw Volkswagen het beste kan uitvoeren is afhankelijk van de hoeveelheid kilometers die u ermee rijdt. Naarmate u meer rijdt, moet er ook sneller onderhoud plaatsvinden. Bij Autobedrijf Kroon voeren wij dealer-waardig onderhoud uit aan uw Volkswagen.

Wat wordt er gedaan tijdens het onderhoud?

Bij het onderhoud aan uw Volkswagen kijken we naar verschillende punten van de auto. We voeren zowel klein als groot onderhoud uit, waarbij er onder andere gekeken wordt naar de remmen, verlichting, banden en vloeistoffen. Zodat u optimaal van uw Volkswagen kunt genieten.

Inspectieservice, olieservice en aircoservice voor uw Volkswagen kunnen wij ook uitvoeren.

Volkswagen logo
Zijkant van Volkswagen

Waarom kiezen voor onderhoud bij autobedrijf Kroon?

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in de VAG-groep, zijn we bekend met elk type Volkswagen en elk typ motor hiervan. Dit resulteert in efficiëntie, vakkundigheid en een gerichte aanpak. Daarnaast houden we ons contact en de werkzaamheden graag transparant, waardoor je precies weet wat er is uitgevoerd en welke kosten dit met zich meebrengt.

Passend onderhoud voor uw Volkswagen

Heeft u geen idee welk onderhoud bij de leeftijd van uw auto past? Geen zorgen! Wij zijn in staat verschillende soorten onderhoud aan uw Volkswagen uit te voeren. Van klein naar groot, wij staan voor u en uw Volkswagen klaar en zorgen dat deze weer net als nieuw rijdt.

Versnellingspook Volkswagen
Volkswagens

Volkswagen dealer onderhoud

Bij Autobedrijf Kroon voeren we dealer-waardig onderhoud uit aan uw Volkswagen. Dit wil zeggen; wij hanteren alle standaarden en voorschriften vanuit Volkswagen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw Volkswagen optimaal zal (blijven) presteren, precies zoals het door de fabrikant bedoeld is.

Nog jarenlang plezier van uw Volkswagen?

Wilt u nog jarenlang genieten van uw Volkswagen zonder dat deze minder gaat presteren? Plan eenvoudig een afspraak in voor Volkswagen onderhoud of kom in contact met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden en 24/7 bereikbaar via WhatsApp op Tel: 0614965328

"Fantastische service!


Eerste indruk is goed. Mooie schone opgeruimde werkplaats en super klantvriendelijk. Luistert goed en voert niks uit zonder toestemming.

Thomas

"Snelle service!


Communiceert duidelijk en heeft de auto weer helemaal netjes afgeleverd.
Super tevreden!

Raymond